Szkolenie dotyczące innowacyjnych technologii stosowanych w technice grzewczej oraz opomiarowaniu mediów

11 września 2014 r. w Warszawie odbędzie się szkolenie skierowane do projektantów Mazowieckiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa. Organizatorami szkolenia i prelegentami są przedstawiciele firm Bmeters Polska – producenta urządzeń z zakresu opomiarowania wody i ciepła oraz De Dietrich – dostawcy urządzeń grzewczych.


Uczestnikom szkolenia zostaną zaprezentowane schematy hydrauliczne kotłów kondensacyjnych stosowanych w technice domowej (moc do 50 kW, modele: MCR3, MCA, Modulens G AGC, Modulens O AFC) oraz stosowanych w technice komercyjnej (moc powyżej 50 kW, modele: MCAPRO, C230 / C330 / C630, GTU-C 220/330).

Drugi blok tematyczny dotyczyć będzie odnawialnych źróde ł energii, omówione zostaną powietrzne i gruntowe pompy ciepła oraz instalacje solarne. Jako ostatni prelegent wystąpi Andrzej Zych z firmy Bmeters Polska z prezentacją innowacyjnych technologii opomiarowania ciepła i wody.

Ostatnim punktem programu będzie zasłużony obiad dla uczestników i prelegentów.

 

Oprócz projektantów MOIIB w szkoleniu mogą wziąć udział pracownicy innych biur projektów z Warszawy i okolic, a także osoby zainteresowane tematyką urządzeń grzewczych i opomiarowania mediów. Spotkanie będzie niepowtarzalną okazją do wymiany doświadczeń i dyskusji w gronie ekspertów branżowych.

 

Szkolenie odbędzie się 11 września w godzinach 9.00-16.00, w siedzibie MOIIB przy ul. 1-go Sierpnia 36 B w Warszawie. Wstęp jest bezpłatny, rejestracja i szczegółowe informacje pod adresem mailowym: ryszard.studniarek@bmeters.pl lub telefonicznie: 500 260 167.

 

 

Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Dziękuję, rozumiem

Newsletter BMETERS

Aktualności, promocje, szkolenia i wydarzenia. Zapisz się do naszego newslettera i otrzymuj przydatne informacje z ostatniej chwili.
Podanie adresu e-mail oznacza
akceptację Regulaminu.

Dziękujemy! Twój adres e-mail został dodany do naszej bazy.